Sinds kort heeft Life Store haar deuren geopend voor alle inwoners van Heerhugowaard. Life Store verkoopt tweedehands kleding, schoenen en accessoires voor een betaalbare prijs. We bieden mooie volwassen- en kinderkleding. De opbrengst van de artikelen gaat naar het goede doel Life Center.

Wat is Life Center?
Life Center is een plek voor ontmoeting, opbouw en sociaal maatschappelijke ondersteuning voor de inwoners van Heerhugowaard. Ook kun je hier terecht voor een lekker bakje koffie of thee en een goed gesprek. Het Life Center bestaat uit verschillende onderdelen:


Waarom Life Store?
Life Store is ontwikkeld voor verschillende doeleinden en laat een mooie parallel zien in het werk wat we hier voor de bewoners van het Life House doen. De kleding, schoenen en accessoires die we verkopen, krijgen een nieuwe kans, een leven met een andere eigenaar. Dit is ook één van de doelen die we voor ogen hebben met de bewoners. Wij bieden hen een nieuwe kans, een leven met iemand anders aan het roer. De opbrengst van Life Store komt ten gunste voor het bestaan van Life Center. Daarnaast is de winkel bedoeld als dagbesteding c.q. training voor de bewoners, om ze handvatten te geven wanneer ze terugkeren in de maatschappij. En d.m.v. de verkoop van de artikelen geven wij ook graag iets terug aan de stad Heerhugowaard en het milieu. 


Bak zoekt kleding
Life Store is niet alleen een verkooppunt van tweedehands kleding, maar hier kan je ook je eigen kleding, schoenen en accessoires doneren. Naast de winkel, op de oprit van de daarnaast gelegen school, staat een blauwe bak waar je de gewenste spullen in kunt doen. Hierna worden alle spullen gesorteerd. Er mag bijvoorbeeld ook duidelijk gebruikte kleding worden gedoneerd. De mooiste artikelen worden verkocht in de winkel en de meer gebruikte artikelen kan Life Store inleveren bij een verzamelpunt.  

 

Openingsdagen en -tijden Life Store:
Dinsdag, woensdag en donderdag
10.00-12.30 en 13.00-16.00 uur


Adres en contact
Dreef 12
1701 GP Heerhugowaard

info@lifecenter.nl
085 488 14 85